Wat u moet weten


Een burostoel kopen, dat doet u niet iedere dag. Om een miskoop voor te zijn en een juiste aankoop te doen zult u kennis over een flink aantal zaken moeten hebben. Lees hier verder over ergonomie, kwaliteit, productie en milieu om tot een weloverwogen keuze te komen.

Ergonomie
Zittend werken vraagt veel van een mens. Een ergonomische stoel verlicht inspanning en geeft comfort. Neem een korte cursus burostoel ergonomie voor de aanschaf.
Lees meer over ergonomie
Kwaliteit
Een burostoel koop je om jarenlang plezier van te hebben. Kwaliteit is te herkennen als je weet waar je op moet letten. Lees hier waaraan de kwaliteit herkenbaar is.
Lees meer over kwaliteit
Fabrikant
Burostoelen ontwikkelen, produceren en leveren en dat alles op een duurzame milieuvriendelijke wijze, alleen dan is er sprake van "verantwoord".
Lees meer over de fabrikant
Snelleverprogramma
De meest gevraagde stoelen zijn op voorraad, direct bij uw leverancier. Alle andere stoelen worden met zorg en toewijding op bestelling vervaardigd. Door combinatie van modellen en stoffen is er een stoel in iedere stijl.
Lees meer over snelleverprogramma
Adviseurs
Ook bij u in de buurt, is er een geselecteerde leverancier, uw vertrouwde aanspreekpunt. Voor advies, levering en instructie staat een deskundige desgewenst voor u klaar.
Lees meer over adviseurs
Proefzitten
Een goede en lekkere wijn is niet altijd vanzelfsprekend. Dat geldt ook voor burostoelen. Zelf uit- proberen tot er één in de smaak valt.
Lees meer over proefzitten