Fabrikant


Wie maakt uw stoel? 
Een kwalitatieve burostoel is uitsluitend gemaakt met hoogwaardige grondstoffen en materialen en door vakmensen ontwikkeld en geproduceerd. Alle hiermee samenhangende factoren worden bepaald door de filosofie van de onderneming die uw burostoel produceert. Lees hier de filosofie van KÖHL GmbH de fabrikant van alle Der Stuhl burostoelen.

Een Maatschappelijk Verantwoordelijke fabrikant
Duurzaam produceren van duurzame producten dat staat voor de bedrijfsfilosofie van KÖHL. Zo worden bij de vervaardiging uitsluitend milieuvriendelijke materialen gebruikt die vrij zijn van schadelijke stoffen en recyclebaar zijn. Bij de productie wordt veel samengewerkt met lokale toeleveranciers en zijn de productielocaties voorzien van de modernste milieubesparende technieken voor directe energiebesparingen. De lange levensduur van de producten maken de jaarlijkse milieubelasting lager. Deze combinatie maakt KÖHL tot één van de meest duurzame producenten van zitmeubelen voor kantoor en project. Alle processen zijn door kwaliteitscertificaten voor kwaliteit en milieu (ISO 9001 – 14001) gegarandeerd.
Het blijvend moderniseren van productie en infrastructuur levert een constante bijdrage aan het milieu. Een voorbeeld hiervan is het 3.700m² grote dak met zonnepanelen voor de opwekking van 182.000 KWh groene stroom. In vergelijking met conventionele installaties wordt de CO² uitstoot hiermee met 125.000 Kg gereduceerd.
Met andere woorden: KÖHL produceert milieu vriendelijk.
 
Op welke wijze is een goede fabrikant te herkennen?
Productie van kwalitatieve burostoelen kan alleen in een gecertificeerd proces. Dit proces wordt niet alleen intern gecontroleerd maar ook regelmatig door een onafhankelijke externe partij.     
 
Waar worden de Der Stuhl burostoelen geproduceerd?
Alle burostoelen worden in de eigen fabriek van KÖHL GmbH geproduceerd. De fabriek bevindt zich in de Duitse plaats Rödermark, op circa 22 kilometer ten zuidoosten van Frankfurt am Main in de deelstaat Hessen.