LGA QualiTest


LGA QualiTest

ISO 9001 / ISO 14001


ISO 9001 / ISO 14001

Öko-Tex


Het label "Textiles Vertrauen nach Öko-Tex Standard 100" in het Nederlands "Vertrouwen in Textiel – getest op schadelijke stoffen volgens Oeko-Tex®Standard 100”, wordt gebruikt om textielproducten te kenmerken die aan een hele serie uitgebreide laboratoriumtesten in erkende en onafhankelijke testinstituten werden onderworpen en het bewijs hebben geleverd geen gevaar op te leveren voor de gezondheid. Het label wordt enkel aan producten toegekend waarvan alle onderdelen vrij zijn van schadelijke stoffen. 
Producten worden volgens vier verschillende klassen ingedeeld naar mate van het directe contact met de huid. Bekledingsstoffen vallen in de laagste categorie, de klasse IV, met de minst strenge eisen. De OEKO-TEX® testen bestaan uit meer dan 100 verschillende parameters en gaan veel verder dan de wettelijke voorschriften.


OFFI Label


OFFI Label is het internationale keurmerk dat uitsluitend wordt gebruikt voor kantoor gerelateerde producten. De doelstelling van OFFI Label is om, voor zowel consumenten als bedrijfsmatige inkopers van kantoor gerelateerde producten, het herkenbare teken te zijn voor kwaliteit en milieu. OFFI Label geeft inzicht in de fabricage, de grondstoffen en de kwaliteit van een product. Het label maakt uitsluitend gebruik van erkende keurmerken en certificeringen in combinatie met uitgebreide producttesten. Alleen op deze wijze kan gegarandeerd worden dat het product niet alleen met respect voor mens en milieu (maatschappelijk verantwoord) geproduceerd is, maar ook dat het voldoet aan hoge kwaliteitseisen. OFFI Label is hierin wereldwijd uniek.

Ergonomie Geprüft


Quality Office


QUALITY OFFICE ziet het individu als het werkelijk middelpunt van prestaties op kantoor. Het kenmerkt producten en diensten die boven de grenzen van bekende voorschriften en normen uitsteken. Daarbij gaat het uitsluitend over gecertificeerde producten en dienstverleningen, die het aan hoge kwaliteitsniveau volgens de richtlijn L-Q 2010 voldoen. Door QUALITY OFFICE ontstaat er een kantoorwereld, waarin mensen gezond werken, bereid zijn hoge prestaties te leveren en geëngageerd hun kwaliteiten inzetten. Een werkomgeving waarin economischer en efficiënter wordt gewerkt.

GS


GS is een acroniem voor Geprüfte Sicherheit een Duits keurmerk. Het is naast de CE markering het enige wettelijk geregelde keurmerk voor product veiligheid in Europa. In tegenstelling tot een CE markering is een GS markering niet verplicht. Een GS markering wordt toegepast om aan te tonen dat producten voldoen aan de Duitse GPSG (Geräte- und Produktisicherheitgesetz). GS markering toont aan de koper, klant en gebruiker dat zowel het product als de gebruikshandleiding en het productieproces door een onafhankelijk testinstituut is getest en beoordeeld door reguliere audits.